Intrebari Frecvente (FAQ)


Adaugarea de anunturi imobiliare pe site-ul netimobiliare.ro este complet gratuita.

Exista doua moduri in care puteti adauga un anunt pe site-ul nostru:
  • In calitate de vizitator neinregistrat

    Puteti folosi optiunea "ADAUGA ANUNT" (butonul rosu din stanga sus). Dupa completarea tuturor detaliilor despre proprietatea ce doriti sa o vindeti sau inchiriati, veti primi un email (daca ati completat o adresa de email) cu detalii utile privind eventuale modificari asupra anuntului care l-ati adaugat. In cazul in care nu ati completat o adresa de email, dupa publicarea anuntului veti primi un cod ce va trebui sa-l folositi ulterior daca doriti sa efectuati modificari asupra anuntului dvs.

  • In calitate de utilizator al site-ului

    Utilizatorii inregistrati ai site-ului netimobiliare.ro beneficiaza de functionalitati suplimentare privind gestionarea anunturilor proprii.
    Pentru a adauga un anunt in calitate de utilizator inregistrat, este necesar ca inaintea adaugarii anuntului sa va autentificati in contul dvs. utilizand adresa de email si parola confirmate anterior.
    In calitate de utilizator inregistrat, veti avea posibilitatea sa administrati toate anunturile dvs. prin accesarea paginii "CONTUL MEU"

Adaugarea de anunturi imobiliare pe site-ul netimobiliare.ro este complet GRATUITA.

Puteti adauga gratuit un numar nelimitat de anunturi, atat in calitate de "utilizator inregistrat" cat si in calitate de "vizitator".
Adresele de email mentionate de catre proprietarii anunturilor nu sunt afisate in mod implicit in pagina de detalii.

Datele de contact pentru un anunt (atat adresa de email cat si numarul de telefon) sunt afisate doar la cererea potentialilor cumparatori.

In momentul publicarii unui anunt imobiliar pe site-ul netimobiliare.ro aveti posibilitatea mentionarii unei durate de valabilitate a anuntului adaugat. Dupa expirarea perioadei de valabilitate, anuntul va fi afisat cu mentiunea "EXPIRAT" iar datele de contact mentionate de dvs. nu vor mai fi vizibile.

Daca pe parucrsul duratei de valabilitate a anuntului doriti sa il anulati, aveti posibilitatea sa accesati pagina "MODIFICARE ANUNT" si sa configurati "Durata valabilitate" ca "EXPIRAT".