Spatiu Comercial de Inchiriere in Magurele zona Soseaua de Centura DE INCHIRIAT ANUNT EXPIRAT

23 Apr 2018 Magurele, zona Soseaua de Centura

€ 4,000

 • img
 • img
 • img
imgimgimg
Detalii `Spatiu Comercial de Inchiriere in Magurele zona Soseaua de Centura` de Inchiriat
 • Suprafata Utila: 880 m2

 • Suprafata Teren: 1600 m2

 • Adresa:
  Sos centura
 • Alte Detalii

 • Sos, de centura Magurele- saptiu Logistic Depozitare, teren cca 1600, teren liber circa 880 mp. Spatiul are o suprafata totala de 800 mp incluzand spatiu de birou dispus pe parter si etaj in suprafata totala de 160mp cate 80 mp pe fiecare nivel si este pretabil depozitare produse alimentare sau nealimentare, produse farmaceutice- parafarmaceutice, cosmetice etc. Spatiul reprezinta o constructie realizata din panouri termoizolante pe structura metalica, cu zona de birouri aferenta, compusa din sase spatii/ de birou si o hale de depozitare cu o suprafat de 640mp ce are o inaltime de 6,5 m. Hala dispune de cinci cai de acces auto si pietonal, patru pe lateral si una in capat, zona de acces birouri fiind separata.
  Spatiul dispune de dotari si echipamente specifice spatiilor industriale- apa, cu put de mare adancime, canalizare, incalzire geotermala, curent 220/380, lumina naturala, rafturi pentru depozitare paleti pe verticala , birouri mobilate si echipate, acces internet, retea de telefonie, sisteme de supraveghere video, aer conditionat, aviz PSI - sisteme detectie incendiu, tanc exterior de apa.

  Disponibila si la vanzare la un pret de 420.000 Euro +TVA

  Pret inchiriere 4000/ euro + TVA
  Se poate factura si fara TVA - Plata anticipata pe 3 luni/ doua luni garantie si una de chirie

  Informatii cu privire la amplasamentul exact de exemplu, se pot oferi numai dupa semnarea unui contract de vizionare.
  "SAXONINVEST " este un prestator de servicii imobiliare si de accea percepe un comision din tranzactiile incheiate. Recomandam clientilor semnarea unui contract de vizionare inainte pentru o mai buna colaborare in vederea indentificarii si rezolvarii solocitarilor acestora.

 

Contacteaza vanzatorul